Börja nu
Börja nu
_BUS7496_MitWerk_Gruppe-Gråvæg_800x800px

Berättelsen bakom kliniken

Om FIT för LIVET

Vi är erfarna specialister inom online viktnedgång med medicin.
Vårt stöd och kunskap hjälper dig att nå dina mål med viktnedgång
med största möjliga effekt och färre biverkningar.

Vi guidar dig tryggt genom din viktminskningsresa

Sedan januari 2023 har FIT för LIVET startat mer än 9 000 patientprogram. Vi upplever stor tillfredsställelse bland våra medlemmar som är nöjda med våra program, kvalitet och professionella expertis. Med vår unika erfarenhet och kapacitet vill vi göra en positiv skillnad för var och en av våra medlemmar och bidrar till ett hälsosammare liv.

FIT för LIVET är grundat och utvecklat av allmänläkaren Jesper Nygart, som ansvarar för det virtuella viktminskningsprogrammet. 

Om Jesper Nygart

Jesper Nygart grundade och ägde Nygart Privathospital från 1998 till 2016, kliniken var bland de första på marknaden att introducera kirurgiska och mindre invasiva skönhetsbehandlingar i Danmark. Han sålde kliniken 2016 till ägaren av svenska Akademikliniken – den största leverantören av kosmetiska behandlingar i Norden.

Experter på medicinsk viktminskning

FIT för LIVET har ett helt team av specialister inom viktminskning, bland annat sjuksköterskan Luisa Enemærke. Luisa har flera års erfarenhet av sjukhusvård inom det medicinska området, där hon har arbetat med kostplaner och näringsrådgivning.

Luisa och vårt skickliga team kommer att vägleda dig säkert genom processen och hjälpa dig om du har några frågor om din behandling. Vi hjälper dig med rätt dosering av viktminskningsmediciner under programmets gång för att minimera biverkningar och maximera effekten.

FIT för LIVET är en av de största medicinska viktminskningsklinikerna online i Danmark, som är specialiserat inte bara på viktminskning, utan även på viktminskning med medicinering.

Jespers bakgrund och viktminskning

Jesper Nygart har examen från Köpenhamns universitet och INSEAD. Han har mångårig erfarenhet från läkemedelsindustrin, Advisory Board och företagsledning. Från 1988 till 1995 var han nordisk och baltisk direktör för vaccinföretaget Pasteur Mérieux MSD i Sanofi-koncernen.

Jesper har själv kämpat med övervikt under hela sitt vuxna liv tills han började med viktminskningsmedicin, och fick då erfara snabba betydelsefulla resultat.

“Att gå ner 18 kilo och få normala kolesterolvärden var enormt för mig” 

– Jesper Nygart –

Titta på videon med Marika Erlandsson

Min personliga kamp mot vikten och min medicinska erfarenhet motiverade mig att starta FIT för LIVET. Här vill jag dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra att uppnå varaktig viktminskning och bättre livskvalitet

Tillsyn

Baserat på förhållandena vid inspektionen 6 december 2023 har Socialstyrelsen bedömt att det inte finns några betydande problem för patientsäkerheten på FIT for LIVET ApS.

Tilsynsrapport