Börja nu
Börja nu

MARIA 31 ÅR - DESIGN KOORDINATOR

Mitt förlopp har varit
verkligen tillfredsställande

Innan jag påbörjade mitt medicinska viktminskningsprogram hade jag flera bekymmer, som jag i backspegeln inte behövde vara så nervös för.

Maria har tappat 24 kilo

Jag började med en vikt på 85 kilo och hoppades verkligen att Wegovy kunde hjälpa mig med en omstart. Min viktnedgång under perioden har varit lugn och stabil.

Äntligen ett normalt BMI

Jag har länge försökt gå ner i vikt genom kost, träning och personlig tränare, men det har inte gett mig önskade resultat. Därför började jag min medicinska viktminskningskurs på FIT för LIVET.

Min viktminskning har varit stabil och jämn.

Det är viktigt för mig att min hjärna följer med i förändringen som min kropp gör. Det betyder att jag tänker mycket på hur och vad jag äter. Hjärnan behöver skaffa sig goda vanor.

Mina kläder börjar sitta löst och jag kommer snart behöva köpa en ny garderob, men jag ger det några månader till. Tills huvudet är med och jag är helt nöjd med resultatet.

Efter att ha nått sitt viktminskningsmål med FIT för LIVET ska Maria nu påbörja sin nedtrappning.

Min största oro

Först var jag nervös över att behöva sticka mig själv. Dels för att jag inte är så van med nålar, men också för att jag var rädd för att göra något fel, så det tog en stund innan jag vågade sticka mig första gången

Jag tittade på videon där Jesper instruerar injektionen några gånger innan jag “tog tag i det”.

Att klick fram rätt dos och sedan sticka in nålen gick över all förväntan, och jag tycker inte att det gör ont alls. Jag kan blöda lite, men det är väldigt, väldigt lite, och det går enkelt att snabbt torka bort.

Effektiv viktminskning med FIT för LIVET

Vi gör en plan för din fortsatta behandling med fokus på klassiska förändringar av vanor och livsstil, så att din hälsosamma viktnedgång håller i sig – utan att du behöver kompromissa med din livskvalitet. Kom ihåg att detta inte är ett botemedel, utan en behandling, helst livet ut.

Medicinska viktminskningskurser är väldigt olika. Vissa behöver mycket kontakt medan andra är helt självgående. Du känner dina egna behov bäst och kan vara med och forma din egen behandling utifrån dina individuella behov. Vi hjälper dig gärna när du kontaktar oss.

Behandlingen ska förväntas ta minst 1-2 år, så att du når målet med dina livsstilsförändringar och maximal viktnedgång, men du kan sluta när som helst.

'Det har varit respons direkt - det har varit superviktigt för mig.'